Oglasili se Ana i Nikola povodom razvoda: Molimo vas da imate razumijevanja
Ana i Nikola,foto: Damir Dervišagić

I zvanično - kraj

Oglasili se Ana i Nikola povodom razvoda: Molimo vas da imate razumijevanja

Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su da posle 10 godina stave tačku na svoj brak. Kako bi se izbjegle brojne spekulacije, uputili su zajedničko saopštenje u kojem objašnjavaju razloge rastanka.

- Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo ​posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, ​delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obavještavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumijevanju - piše u zajedničkom saopštenju Ane Kokić i Nikole Rađena.

Vaterpolista i pjevačica imaju dvije ćerke koje nisu željeli da eksponiraju u javnosti.

pink.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.