Željko Bajčetić i Sandra Šaletić dobitnici nagrade za najbolje policajce u DG
Foto: PR Centar

Kovačević upriličila prijem

Željko Bajčetić i Sandra Šaletić dobitnici nagrade za najbolje policajce u DG

Pripadnik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Danilovgrad Željko Bajčetić i službenica filijale u tom gradu Sandra Šaletić dobitnici su nagrade za najbolje policajce u ovoj godini, koje je dodijelila Opština Danilovgrad.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević sa svojim menadžmentom danas je upriličila prijem za načelnika Centra bezbjednosti (CB) Podgorice Milovana Pavićevića i vd načelnika OB Danilovgrad Marka Kalezića sa saradnicima. 

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, zahvalila se Ministarstvu unutrašnjih poslova i Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad na postignutim rezultatima u ovoj godini, kao i na, kako je kazala, dobroj saradnji i istrajavanju da Danilovgrad bude sigurno i bezbjedno mjesto za sve sugrađane i turiste.

„Nije mali broj turista koji na godišnjem nivou posjete našu Opštinu, s obzirom da Manastir Ostrog spada u najposjećenije vjerske objekte i nalazi se na području Bjelopavlića“, rekla je Kovačević.

U Izvještaju o stanju bezbjednosti na teritoriji Opštine Danilovgrad za ovu godinu, koji na prijemu sagledan, navodi se da je stanje bezbjednosti u tom gradu za ovu godinu stabilno.

„Tokom ove godine registrovano je 71 krivično djelo, što u odnosu na prošlu godinu, kada su registrovana 82 krivična djela, predstavlja umanjenje za 11 krivičnih djela, ili za 16 odsto, dok  kada su u pitanju prekršaji u ovoj godini, registrovano 66 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, što je u odnosu za prošlu godinu manje za 28 odsto“, kaže se u izvještaju.

Kovačević je ocijenila da je to pokazatelj da „svi skupa možemo raditi na prevenciji prije svega i saobraćajnoj kulturi kako bismo savjesno bili učesnici u saobraćaju i građani našeg grada“.

Načelnik CB Podgorica, Milovan Pavićević, se zahvalio u ime Uprave policije Crne Gore i u svoje lično ime na današnjem prijemu i uručivanju nagrada za najbolje u OB Danilovgrad.

On je istakao da je saradnja sa lokalnom samoupravom veoma zadovoljavajuća i da se jedino na takav način mogu ostvariti najbolji rezultati u mjeri kojoj je to moguće.

„Ono što nas očekuje u sljedećoj godini kakvi god izazovi bili, spremni smo da se suočimo sa njima i unaprijedimo bezbjednost u Opštini Danilovgrad“, istakao je Pavićević.

Bajčetić se zahvalio na uručenoj nagradi Opštini Danilovgrad i kolegama, navodeći da mu nagrada mnogo znači.

„Želim da se zahvalim Opštini Danilovgrad na uručenoj nagradi kao i mom starješinskom sastavu i svim kolegama iz Danilovgrada zbog podrške koja meni mnogo znači i značiće vjerovatno i u budućem periodu“, naveo je Bajčetić.

Šaletić se takođe zahvalila opštini Danilovgrad, poručujući da će nagrada za nju biti motiv više.

I zvor: PR Centar

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.