Intezivirati ekonomsku saradnju kroz investiranje turskih kompanija na sjeveru CG
Husović sa Galipom

Husović primio ambasadora Republike Turske Serhata Galipa

Intezivirati ekonomsku saradnju kroz investiranje turskih kompanija na sjeveru CG

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović primio je danas u oproštajnoj posjeti ambasadora Republike Turske u Crnoj Gori Serhata Galipa.

Potpredsjednik Husović je istakao odličnu saradnju sa ambasadorom Galipom tokom njegovog mandata u Crnoj Gori i zahvalio na doprinosu koji je lično dao na produbljavanju inače odličnih odnosa između dvije države, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Posebno se osvrnuo na podršku Republike Turske prilikom učlanjenja Crne Gore u NATO savez, koja je bila od velikog značaja za Crnu Goru.

Ambasador Galip se zahvalio potpredsjedniku Husoviću na dobroj saradnji, koja je bila veoma iskrena i prijateljska.

Iskazao je očekivanje da će se takva saradnja nastaviti i sa novim ambasadorom koji će na dužnost stupiti početkom naredne godine.

"Na sastanku je konstatovano i da Crna Gora i Turska njeguju odlične odnose u svim oblastima i da se u nardnom periodu očekuje inteziviranje ekonomske saradnje kroz investiranje turskih kompanija, naročito na sjeveru Crne Gore", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.