Podlivi i modrice: Oglasio se Vladimir, evo šta mu se desilo(FOTO)
Vladimir Tomović, foto: Blic

Podlivi i modrice: Oglasio se Vladimir, evo šta mu se desilo(FOTO)

Nakon što se u medijima pojavila vest da su Tomovića presrela dvojica momaka, koji su ga pretukli i poručili mu da je batine dobio u ime Aleksandre Subotić, Vladimir se oglasio i otkrio da nije dobio batine.

Na internetu je takođe procurila fotografija prebijenog Vladimir, ali on tvrdi da je ta fotka nastala 2014. godine, te da su je mnogi zloupotrebili kako bi plasirali priču o batinama.

"Ta slika je stara četiri godine, a povrede sam zadobio na ragbiju. Nije tačno da sam dobio batine. Mene ni 20 nekih tamo fanova ne može da prebije", rekao je Vladimir za "alo.rs".

443391001776538964750351964167086527741952n1000x0

Foto:Facebook

Podsjetimo, Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga 2" zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.