Selektor Litvanije: Znamo mogućnosti Crne Gore
Foto: lff.lt

Selektor Litvanije: Znamo mogućnosti Crne Gore

Selektor litvanske reprezentacije Edgaras Jankauskas kazao je da će njegov tim potpuno spreman dočekati sjutrašnji duel sa Crnom Gorom.

"Promjena će biti. Potrošili smo se u meču sa Rumunjiom, ali ovog puta srećom ne moramo da putujemo. Imamo dovoljno vremena za oporavak i imamo igrače koji mogu zamijeniti povrijeđene fudbalere", kazao je Jankauskas na današnjoj konferenciji za medije.

Crna Gora stigla u Viljnus bez Stefana Savića, ali kapiten Stevan Jovetić će biti u timu nakon što je odigrao svih 90 minuta protiv Srbije.

"Prisustvo Jovetića daje puno timu. Ali znamo da se nedavno oporavio od povrede i nakon duge pauze vratio na teren. Ne mislim da je on u najboljoj formi, ali i bez njega u crnogorskom timu ima kvalitetnih igrača, što smo vidjeli u duelu u Podgorici. Znamo mogućnosti Crne Gore, ali imamo svoje ciljeve i veliku želju za pobjedom", zaključio je Jankauskas.

Kapiten reprezentacije Litvanije Fedor Černič kazao da ne žele da razmišljaju o prvom duelu sa Crnom Gorom, u kojem je naša selekcija slavila sa 2:0.

"Sjutra možemo idigrati bolje i s puno optimizma dočekujemo sjutrašnji meč", kazao je Černič.

Duel četvrtog kola UEFA Lige nacija između Litvanije i Crne Gore igra se u nedjelju od 21:45 sati po lokalnom vremenu (20:45 po srednjeevropskom).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.