Bjegunac iz zatvora povrijedio, pa pokušao da siluje tinejdžerku
Ilustracija

Povrijedio je nožem

Bjegunac iz zatvora povrijedio, pa pokušao da siluje tinejdžerku

Državljanin Srbije, D.Đ. (32) iz Zaječara, uhapšen je danas zbog sumnje da je jutros u Baru pokušao da siluje osamnaestogodišnju djevojku. On je, sumnja se, pobjegao iz zatvora u Srbiji i ilegalno ušao u Crnu Goru.

Iz policije je saopšteno da je D.Đ. pronađen za manje od šest sati nakon pokušaja silovanja. 

"Sumnja se da je D.Đ, koji je imao kapuljaču na glavi, sa leđa prišao 18-togodišnjoj djevojci i uz prijetnju nožem pokušao da je primora na seksualni odnos u čemu nije uspio jer je djevojka sve vrijeme pružala fizički otpor i tako zadobila posjekotine od noža na dlanovima, a potom je uspjela da se otrgne i pobjegne, nakon čega je o svemu obaviještena policija", saopšteno je iz Uprave policije.

Djevojci je pružena medicinska pomoć zbog povreda.

Kako se navodi, dogašaj je policiji prijavljen jutros oko 4:45 sati.

"Intenzivnim radom na terenu i zahvaljujući nizu operativno – taktičkih mjera i radnji, lice je uhapšeno nakon manje od šest časova od prijave događaja", kazali su iz policije.

Kako je saopšteno, D.Đ. je policijskim službenicima prvo dao falsifikovana dokumenta, navodno izdata od strane jedne države u regionu koja su glasila na drugo ime. Nakon toga utvrđen je njegov stvarni identitet, kao i to da je, kako se sumnja, pobjegao iz zatvora u Srbiji i išao ilegalno u Crnu Goru.

"U toku su dalje provjere za navedeno lice posredstvom NCB Interpol Podgorica. On je uhapšen i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje u pokušaju", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.