Policajci uhapšeni, tražili mito vozaču iz Srbije
ilustracija

MUP

Policajci uhapšeni, tražili mito vozaču iz Srbije

Dva makedonska policajca uhapšena su jer su od jednog vozača, srpskog državljanina, tražili 50 eura da ne bi pisali kaznu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Portparol MUP Toni Angelovski izjavio je da su policijaci S. F. (27) i D. T. (22), na autoputu na jugu Makedonije, od jednog vozača tražili i primili mito od 50 eura da ne bi napisali zapisnik o saobraćajnom prekršaju, čime su napravili krivično djelo, prenosi N1

"Oštećeni je, nakon što je dao pare, otišao u policijsku stanicu (u obližnje mjesto) Negotino, gdje je prijavio taj slučaj", rekao je Angelovski.

Prema njegovim riječima, odmah po prijavi Unutrašnja kontrola policije je u saradnji sa tužiocem dokumentovala krivično djelo i podnijela krivične prijave.

"Sudija za prethodni postupak je osumnjičenim policajcima odredio pritovor od 30 dana", rekao je porptarol MUP Makdonije Toni Angelovski na konferenciiji za novinare u Skoplju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.