Putin austrijskoj ministarki na poklon doveo ansambl Kozaka!
Vladimir Putin

Originalno

Putin austrijskoj ministarki na poklon doveo ansambl Kozaka!

Predsjednik Rusije Vladimir Putin stigao je danas u Austriju, gdje će biti gost na svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel, a kao poklon doveo je – kozački ansambl.

Austrijski mediji bilježe da je šef ruske države nešto posle podneva sletio na aerodrom u Gracu, a takvu pažžnju, počev od slijetanja, dolasku Putina pridaju zbog činjenice da je njegova privatna posjeta svadbi ministarke naišla na veliku buru u političkoj javnosti zemlje, jer je Rusija pod sankcijama EU, a Austrija predsjedavajuća Uniji.

Putin će u Austriji boraviti svega par sati pošto u 18 časova ima sastanak sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel u jednom njemačkom dvorcu.

Ministarka inostranih poslova, koja se ne obazire na kritike, mada se takvom gostu poziv i ne otkazuje, udaje se za biznismena Volfganga Majlingera u Sulctalu, u južnom dijelu pokrajine Štajerska.

Mladenci će biti u narodnoj nošnji, vjeruje se i dobar broj zvanica, a prisustvovaće, razumije se, i mladine kolege, članovi austrijske vlade.

Među njima je i šef poslaničkog kluba Slobodarske partije Austrije (FPO) Johan Gudenus sa suprugom Tajanom, srpskog porijekla, i sa zajedničkom ćerkom.

Pošto je Knajsel veliki ljubitelj pasa rase njemački bosker, njena dva boksera Vinston i Džeki, koji su dobili imena po Vinstonu Čerčilu i Džeki Kenedi, prisustvovaće svadbi, a spekuliše se i da bi mogli unijeti prstenje kojim će se par, koji nema djecu, zavjetovati na vječnu ljubav.

Ruski predsjednik Putin kao poklon Knajselovoj doveo je ansambl Kozaka.

Prisustvo predsjednika Rusije kritikovala je uveliko proteklih dana opozicija, a poslanik Zelenih u Evropskom parlamentu Mišel Rejmon je čak zatražio ostavku šefice austrijske diplomatije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.