DPS Budva: Nečasna ponuda budvanske koalicije

Očajnički potez

DPS Budva: Nečasna ponuda budvanske koalicije

Iz budvanske Demokratske partije socijalista su večeras ocijenili kako poziv, stranaka vladajuće budvanske koalicije Crnogorskoj, predstavlja klasičan primjer političke korupcije, ali i očajnički potez onih koji po svaku cijenu žele da zadrže svoje privilegije.

"Oni kojima se nečasna politička trgovina redovno priviđa u tuđem dvorištu, bez imalo skrupula upravo ovim nemoralnim činom pokušavaju da se zadrže još koji mjesec na vlasti u Budvi. Ovakve i slične ponude nekoliko puta smo odbijali, svjesni da opstanak na vlasti onih koje će Budvani pamtiti po nesposobnosti, neprincipijelnosti, korupciji, rođačkom zapošljavanju ali i najgorim uvredama koje su jedni o drugima iznosili, ništa dobro neće donijeti ovom gradu. Ovakav nemoralni aranžman samo bi produžio agoniju ove opštine i zato smo ga sa indignacijom svaki put odbacivali", ističu iz u budvanskog DPS-a.

Kako navde, posebno je apsurdno da se ova nečasna ponuda servira političkom subjektu čije su čelnike, isti ovi što traže slamsku spasa, do skoro nazivali - udbašima.

"Takođe, samo prije mesec dana ovu budvansku vlast funkcioneri Crnogorske karakterisali su kao "nesrećni konglomerat" koji je Budvu potpuno unazadio, neprirodnu koaliciju koja je masovno partijski i politički zapošljavala, a za Bečićeve Demokrate tvrdili da su rasijali podjele i završili u kaljuzi "prepunoj mržnje i uvreda". Zbog svega navedenog: pokušaja očigledne političke korupcije, ali i niza uvreda koje su međusobno jedni o drugima izgovarali, iznenađuje razumijevanje na koje ova nečasna ponuda nailazi u redovima Crnogorske. Eventualnim prihvatanjem ove ponude Crnogorska bi, sasvim izvjesno, politički presudila sama sebi i postala dio ovog gubitničkog društva", ocijenili su u DPS-u.

Iz te partije dodaju da je principijelnim odnosom koji imaju prema ovom, ali i svim ostalim političkim pitanjima, čine ono što je u najboljem interesu građana.

"Naša, ali i sve ostale političke partije, imaće priliku da na sljedećim izborima čuju stav birača o politici koju su zastupali u prethodnom periodu. Strah od izbora koji je prisutan kod raspale budvanske koalicije, najbolji je dokaz njihovih katastrofalnih učinaka i predstavlja pokušaj odlaganja kazne koja neminovno slijedi od strane građana budvanske opštine", poručuju iz te partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.