Podgorica: Prijetio pištoljem taksisti pa mu ukrao vozilo
Ilustracija

Uhapšen Podgoričanin

Podgorica: Prijetio pištoljem taksisti pa mu ukrao vozilo

Podgorička policija uhapsila je juče u kratkom roku, M.M. (29) iz Podgorice, zbog sumnje da je istog dana, neposredno prije prijavljivanja, počinio krivično djelo razbojništvo, na štetu D.Š. iz Podgorice, taksiste zaposlenog u jednom taksi udruženju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je M.M. juče, 2. jula 2018. godine, u ranim jutarnjim časovima, ušao u taksi vozilo, marke „VW Golf Plus“, navodno radi taksi usluge, te da je dolaskom na traženu lokaciju, u Skopskoj ulici u Podgorici, izvadio i repetirao pištolj koji je prislonio taksisti D.Š. na grudi zahtijevajući od njega da mu da novac, na što mu je D.Š. rekao da nema novca, te je M.M. potom od D.Š. i dalje prijeteći pištoljem tražio da izađe iz taksi vozila.

"D.Š. je izašao iz vozila a M.M. se, sumnja se, udaljio upravljajući taksi vozilom u pravcu Vranjskih njiva gdje se nije zaustavio na policijski znak stop patrole koja je pokušala da ga zaustavi. Nakon toga u potjeru su se uključile tri patrole koje su M.M. koji je bježao upravljajući taksi vozilom sustigle u mjestu Donji Crnci gdje su ga policijski službenici lišili slobode", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni M.M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici.

Vozilo je kako dodaju iz policije vraćeno vlasniku.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.