Demoliran automobil izvršnog direktora Festivala klapa
Foto:boka news

Perast

Demoliran automobil izvršnog direktora Festivala klapa

Automobil izvršnog direktora Međunarodnog festivala Mikana Kovačevića, juče je oko 12 sati demoliran u Perastu. Automomobil je bio parkiran na javnoj površini pored Muzeja grada Perasta gdje je bilo u toku predstavljanje festivalskog almanaha, časopisa„Lirica“.

“Tokom prezentacije festivalskog almanaha dobio sam prijeteću SMS poruku, da ukoliko za dva minuta ne uklonim auto, biće demoliran. Auto sam parkirao na javnoj površini gdje nije bilo oznake da je parkiranje zabranjeno i nikoga nisam ugrozio. Kada sam nakon prezentacije izašao, zatekao sam polomljene retrovizore, isčupane i polomljene brisače, izgreban automobi“, rezignirano je za Boka news kazao Kovačević, nakon što je pozvao policiju koja je napravila uviđaj.

Kako nezvanično saznaje ovaj medij, vandalskom činu mještanina koji smatra da je to njegov privatni parking, svjedočili su brojni turisti i mještani Perasta koji su u svojstu svjedoka dali izjave policiji.

Inače, problem parkiranja, negodovanja i verbalni obračuni zbog nedostatka parking mjesta su svakodnevna pojava u Perastu, pogotovo iza rampi, u zoni koja bi trebalo da bude zabranjena za saobraćaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.