Skočio sa Krivog mosta u Moraču, tražile ga policijske patrole, a on isplivao i vratio se kući
Krivi most PG

Skočio sa Krivog mosta u Moraču, tražile ga policijske patrole, a on isplivao i vratio se kući

Muškarac, koji je juče ujutro skočio sa Krivog mosta u Podgorici u Moraču, isplivao je iz rijeke i došao nakon toga kući.

To je "Vijestima" saopšteno iz Uprave policije, navodeći da je juče ujutro dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obaviještena od građana da je jedno nepoznato muško lice skočilo sa tzv. Krivog mosta u Moraču.

Istakli su da su netačne informacije da su potraživali to lice i da je bježeći od policije muškarac skočio u Moraču.

"Po dobijenom obavještenju odmah smo uputili policijske patrole na lice mjesta koje su započele pretragu terena i akciju spasavanja lica. Na obali rijeke Morače pronađena je dukserica, ali lica nije bilo. Lice koje je skočilo u Moraču je u međuvremenu isplivalo iz rijeke i uputilo se svojoj kući, što smo utvrdili u kontaktu sa njegovom porodicom“, naveli su iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.