Mima Karadžić: Ako žene žele da abortiraju, muškarci ne smiju da se miješaju
Milutin Mima Karadžić

Mima Karadžić: Ako žene žele da abortiraju, muškarci ne smiju da se miješaju

Milutin Mima Karadžić kazao je da muškarci ne smiju da se miješaju u odluke svojih partnerki po pitanju trudnoće.

“Abortus je stvar lične odluke. Ne možemo braniti ženama da abortiraju i da se pravimo pametni, pogotovo mi muškarci, koji i ne možemo zatrudnimo”, rekao je crnogorski glumac.

“Bilo bi lijepo kada bi se što više djece rađalo i kada niko ne bi morao da se odluči na tako težak korak, ali ko smo mi da bilo kome određujemo da li će takav korak napraviti ili ne i šta će raditi sa svojom trudnoćom”, dodao je on.

U intervjuu za Alo, Mima je otkrio i šta misli o prostituciji. On je i tu na strani žena.

“To je najstariji zanat na svijetu i, ruku na srce, legalizovali je mi ili ne, tu je, pa je tu. Legalizacijom bismo postigli da određene djevojke budu zdravstveno osigurane, ali to ni u najmanju ruku ne znači da ne bi postojale i masovno one koje bi se i dalje, krijući, bavile tim zanatom”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.