Korisnici WhatsAppa bijesni: Blokirani kontakti im i dalje šalju poruke
Ilustracija

Korisnici WhatsAppa bijesni: Blokirani kontakti im i dalje šalju poruke

Pojedini korisnici popularne aplikacije za razgovor WhatsApp požalili su se na Twitteru da imaju problema sa blokiranim kontaktima.

Naime, uprkos tome što su blokirali te kontakte, blokirane osobe i dalje imaju pristup njihovom profilu, odnosno mogu da im šalju poruke, gledaju njihove fotografije i komentarišu njihovu promjenu statusa, p‪iše Huffington Post.

WABetaInfo navodi da bi problem prije mogao da leži u serveru, nego u bagu u okviru same aplikacije, tako da bi kompanija trebalo lako da ga riješi. 

Huffington Post je kontaktirao WhatsApp za komentar, a svi korisnici koji imaju ovaj problem u međuvremenu mogu da pokušaju da ga riješe tako što će u podešavanjima prvo odabrati opciju Account, a zatim Privacy. 

Dobiće pristup svim blokiranim kontaktima, a ono što treba da urade, jeste da ih odblokiraju, i zatim ponovo dodaju na listu.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.