Ništa od predaje Arsenija Stanovića, prikupljeno mnoštvo dokaza
Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova

Ubistvo Ukrajinke u Kotoru

Ništa od predaje Arsenija Stanovića, prikupljeno mnoštvo dokaza

Iako je prije nekoliko dana najavljivana predaja Arsenija Stanovića, osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, istražitelji nemaju saznanja gdje je on i da li će se uopšte predati. Istražitelji tvrde da nemaju saznanja da li je napustio zemlju.

Kako je Pobjedi rečeno iz izvora bliskih istrazi, dvije sedmice od kako se traga za Stanovićem, istražitelji mu nijesu ušli u trag.

Stanović je ranije bio u emotivnoj vezi sa Lašmanovom.

Tijelo je pronađeno 11. maja u Kotoru, u njenom stanu, gdje se, sudeći prema tragovima žrtva branila.

Stanovićev otac, rukovodilac granične policije, ispostave Aerodrom Tivat - Zoran Stanović smijenjen je prije 11 dana i dva dana kasnije saslušan je u svojstvu svjedoka. Tvrdio je da ne zna gdje mu je sin i da s njim nije u kontaktu.

Dok se osumnjičeni za ovaj zločin krije, istražitelji su prikupili mnoštvo dokaza protiv njega, a izlolovan je i DNK profil.

U okviru istrage saslušano je više osoba, među kojima i Stanovićevi roditelji i djevojka, čiji iskazi su upotpunili motiv ovog zločina.

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila posljednjih mjeseci.

Lašmanova je izbodena nožem u svom stanu.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.