ZIKS: Zatvorenik pokušao da se ubije čaršafom
ZIKS

Cimeri spriječili tragediju

ZIKS: Zatvorenik pokušao da se ubije čaršafom

Zatvorenik u Zavodu za krivično izvršenje sankcija (ZIKS) M.O. (45) pokušao je samoubistvo u zatvorskim prostorijama.

Kako FOS saznaje, njega je službenik pronašao na drugom spratu kada je na poziv zatvorenika koji dijele sobu sa O.M. došao i zatekao ga sa čaršafom obmotanim oko vrata. Drugi kraj je bio zavezan za krevet iznad njega, a njegovi "cimeri" uspjeli su da presjeku čaršaf i tako spriječe tragediju.

On je doveden u svjesnom stanju u ambulante ZIKS-a gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, ali je ubrzo upućen u Klinički centar Crne Gore (KCCG).

O ovom događaju obaviještena je viša državna tužiteljka koja je naložila dalje prikupljanje obaviještenja, piše FOS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.