Baranin osuđen na 20 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanju udesa
Ilustracija

Pobjegao sa lica mjesta

Baranin osuđen na 20 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanju udesa

Baranin Č.B. (1977) osuđen je na 20 dana zatvora, amoraće i da plati novčanu kaznu od 210 eura zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja udesa.

"Okrivljeni je kažnjen jer je na magistralnom putu Kotor-Budva u mjestu Kovačko polje upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncenraciji od 2,73 g/kg, kojom prilikom je izazvao saobraćajnu nezgodu i napustio lice mjesta", saoštio je Vršilac dužnosti predsjednika Suda za prekršaje u Budvi i sudija portparol Marko Đukanović.

Takođe, Č.B. je izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilima u maksimalnom trajanju, kao i odgovarajući broj kaznenih bodova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.