Paul Pogba na hodočašću u Meki:  Ovo je fantastično mjesto (VIDEO)
Foto:Screenshot/Instagram

Paul Pogba na hodočašću u Meki: Ovo je fantastično mjesto (VIDEO)

Francuski reprezentativac i fudbaler engleskog Mančester Junajteda Paul Pogba objavio emotivnu poruku iz Mekke i privukao veliku pažnju na društvenoj mreži Instagram.

Donedavno najskuplji fudbaler svijeta Pogba je nakon okončanja premijerligaške sezone odlučio ramazanske dane provesti na umri, hodočašću u Mekki.

“Samo oni koji su već bili ovdje mogu shvatiti kako se sad osjećam. Ovo je fantastično mjesto. Ne mogu vam to ni opisati, nadam se da ćete nekada doći. Selam“, poručio je Pogba u videosnimku kojeg je snimio u kompleksu Kabbe.

Njegov videosnimak do sada je pogledalo 3,6 miliona korisnika Instagrama, a komentar na snimku je ostavilo blizu 38.000 ljudi.

 

 

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.