Vučelić: Ukinućemo odluke o legalizaciji

Vučelić: Ukinućemo odluke o legalizaciji

Prva odluka koju će Građanski savez za promjene donijeti posle izbora zakazanih za 27. maj biće ukidanje odluke o legalizaciji, poručila je Maja Vučelić kandidatkinja za odbornika na listi Građanskog savjeza za promjene u Podgorici.

Ona je pozvala ostale opozicione partije da tu odluku podrže.

“Promjene koje dolaze građanima Podgorice donose fer odluku o legalizaciji kojom će se omogućiti da legalizuju svoje domove, a u isto vrijeme i odluku da papreno naplatimo onima koji su uništavali gradski prostor zarad svog bogaćenja. Građanski savez za promjene će u dogovoru sa građanima donijeti novu, poštenu Odluku koja će zaštiti njihove interese”, naglasila je Vučelić.

Prea njenim riječima Građanski savez za promjene daje punu podršku zahtjevima građana da se naknada za legalizaciju obračuna po pravičnim cijenama uz puno uvažavanje svakog ličnog ulaganja u infrastrukturu i uz značajno niže cijene u svim zonama predviđenim postojećom odlukom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.