BP:  Predata lista Saveza za pomirenje
Foto:SZP

BP: Predata lista Saveza za pomirenje "ŽIVOT NE MOŽE DA ČEKA"

Savez za pomirenje nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Bijelom Polju. Izbornu listu Savez za pomirenje- Svetislav Perišić "ŽIVOT NE MOŽE DA ČEKA" predali su danas Opštinskoj izbornoj komisiji.

Listu čini 38 odborničkih kandidata među kojima su ekonomisti, pravnici, inženjeri, prosvjetni i medicinski radnici, studenti, poljoprivrednici i penzioneri.

"Čak 22 kandidata sa odborničke liste su bivši članovi Demokratske narodne partije Milana Kneževića a na listi se nalazi i pet kandidata Bošnjačke nacionalnosti. Ova lista će se zalagati za političko pomirenje u Bijelom Polju, stvaranje pretpostavki za znatno efikasniji rad lokalne uprave, ekonomski oporavak Opštine i poseban odnos prema najranjivijim kategorijama društva", saopšteno je iz SZPa.

Listu predvode diplomirani ekonomista Svetislav Perišić, diplomirani fizioterapeut Aleksandar Adamović, diplomirani pravnik Milutin Femić, diplomirani pravnik Branko Drobnjak, studenti Milenko Šebek, Jovana Španjević i Bojan Femić, diplomirani ekonomista Miloš Pešić i profesor ruskog jezika Jagoš Adamović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.