Čaj za podmlađivanje: Ovo je ruski
Foto: Ilustracija

Jednostavan recept

Čaj za podmlađivanje: Ovo je ruski "eliksir mladosti"

Potrebno je sakupiti biljnu mješavinu od korijandera, kamilice, nevena i breze. Od svake biljke se uzima po deset grama.

Poznata pod imenom “eliksir mladosti”, u Rusiji se često pije mješavina čajeva za koju se vjeruje da podmlađuje i osvježava kožu i kosu, a čini dobro i čitavom organizmu, ne samo spolja, već i iznutra.

Čaj se izuzetno lako priprema, a počinje miješanjem ovih biljaka kašičicom. Mješavina se zatim prelije sa pola litre kipuće vode i poklopi.

Poslije pola sata, napitak je spreman.

Optimalna upotreba je po šoljica ujutro i uveče, ali ovaj čaj može da se pije i jednom dnevno, poslije ručka.

Može da se zasladi po želji.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.