Njemačka vojska lansirala liniju uniformi za trudnice
ilustracija

Njemačka vojska lansirala liniju uniformi za trudnice

Njemačka vojska lansirala je liniju majčinskih uniformi za trudne pripadnice vojske kao rezultat uspješnog testiranja prošle godine, piše Asošijeted pres.

Njemačko ministarstvo odbrane saopštilo je da je 80 volontera isprobavalo različite uniforme, donje rublje i najlonske čarape i njihovo mišljenje će biti uvaženo.

Saopšteno je "naš konačni cilj da pri nabavci uniformi na što bolji način uvažimo korisnike".

U saopštenju objavljenom u utorak, ministrarstvo je potvrdilo izvještaj njemačke novinske agencije DPA da je njihov plan kupovina 500 uniformi za probližno 650 hiljada eura.

Ministarstvo je saopštilo da je približno 2 odsto od 20 hiljada žena vojnika u Njemačkoj trudno, javlja AP, prenosi N1.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.