URA: Za Đukanovića su bombe usred bijelog dana napredak i stabilnost
Foto: URA

URA: Za Đukanovića su bombe usred bijelog dana napredak i stabilnost

Nedavna eksplozija u Podgorici, koja je odnijela jedan život i uznemirila brojne građane jednog od centralnih trgova u Podgorici, najbolji je dokaz tobožnjeg napretka i stabilnosti DPS-ovog kandidata za predjednika i njegove mafijaške klike, ocijenili su danas iz Građanskog pokreta URA.

“Nasuprot Đukanovićevom cirkusu priređenom u gradu pod Trebjesom, sa kojeg smo čuli da nam je sve u državi sjajno, dan poslije toga građani su se tresli od straha od bombaških kriminalnih obračuna usred Podgorice i usred bijelog dana. Ali to je ono što najbolje pokazuje istinitost Đukanovićevih riječi i onoga kako on građanima želi predstaviti državu Crnu Goru”, ističu oni.

Kažu da su građani Crne Gore već tri decenije zarobljeni u prošlosti, u mračnim devedestim kada je Đukanović sa ulice došao na vlast.

“To između ostalog pokazuju i kriminalni obračuni usred bijela dana u mnogim crnogorskim gradovima. Ako je građanima još do Nuhodžićeve i Stojanovićeve ‘odlične bezbjednosne situacije’, neka glasaju za Tarzanov mistični broj sedam, pa ko preživi”, naglašavaju u pokretu URA.

Dodaju da je zato na zdravomislećim građanima lak izbor – ili tapkanje u Đukanovićevim mračnim devedesetim ili demokratske tekovine razvijenih evropskih zemalja.

“Zato, ako građani hoće da žive u stabilnoj zemlji, gdje pravdu ne dijeli Đukanoviceva mafija, nego sudovi, ako ne žele da imaju doživotnog vođu usred Evrope, nego demokratsku i modernu državu, ako ne žele da strahuju da li će nastradati u bombaškim napadima, nego živjeti u miru, ako ne žele da im loši đaci serviraju neistine i to predstavljaju kao uspjeh, nego žele odgovornost  za javno datu riječ, onda je pred njima poprilično laka odluka”, zaključuju u Građanskom pokretu URA.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.