Poginuo Kinez u tunelu Preslo
Tunel Preslo

Preko radnika prešao kamion?

Poginuo Kinez u tunelu Preslo

Kineski državljanin Z.X.(49) poginuo je jutros u tunelu Preslo.

Kako je saopšteno iz Operativno komunikacionog centra(OKC), do nesreće je došlo prilikom izvođenja radova, a Kinez je stradao kao pješak.

Nesreća se dogodila jutros u 8 sati i 44 minuta u mjestu Jabučki krš.

Prema nezvaničnim informacijama podgoričkih medija, preko radnika je prešao kamion.

Ovo je treći smrtni slučaj od početka izgradnje autoputa. 

U decembru prošle godine je poginuo kineski državljanin Pjang Jing Long, a u oktobru je prilikom izvođenja radova na autoputu u tunelu Klopot, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan radnik iz Kine, dok je drugi bio povrijeđen. 

Na projektu autoputa trenutno su angažovana 3.164 radnika, od čega je 1.981 državljana Kine.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.