Viktorija Bekam otkrila da skoro nikad ne pere farmerke
Viktorija Bekam

Samo kada djeca nešto proliju po njima

Viktorija Bekam otkrila da skoro nikad ne pere farmerke

Važi za jednu od najbolje obučenih žena sveta, a kako se odnosi prema garderobi?

Viktorija Bekam, uspješna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama, je modna inspiracija mnogim djevojkama i ženama, a ipak je sve uspjela da šokira novom informacijom koju je podijelila sa javnosti koja se tiče njenih farmerki.

Naime, nju u posljednje vrijeme sve češće viđamo u nekim ležernim kombinacijama u kojima preovladavaju farmerke udobnih krojeva za koje je naglasila da su dobre traperice temelj svakog modernog stila i da se mogu kombinovati na razne načine.

Ono što je sve šokiralo je način na koji ih ona održava. Kada je riječ o učestalosti pranja farmerki on je individualan, kao i pranje kose koju neki peru svaki drugi dan, a neki jednom nedeljno. Ona je priznala da rijetko kad pere farmerke, skoro nikad. Pere ih samo kada djeca proliju po njoj neki sok ili primijeti neke tačkice po njima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.