Forum žena SDa će nastaviti da pruža podršku svim partijskim aktivnostima

Forum žena SDa će nastaviti da pruža podršku svim partijskim aktivnostima

Peta sjednica Glavnog odbora Foruma žena Socijaldemokrata Crne Gore, na kojoj je bilo riječi o dosadašnjem djelovanju i predstojećim aktivnostima, održana je juče u Podgorici.

Predsjednica Foruma žena SD-a Radojka Koprivica kazala je da će Forum žena nastaviti da pruža podršku svim partijskim aktivnostima, kao i da se zalaže za afirmaciju socijaldemokratskih vrijednosti kroz učešće žena u politici.

Ona je izrazila zadovoljstvo zbog činjenice da Socijaldemokrate u sprovođenju partijske politike vode računa o rodnoj ravnoparvnosti i da su žene značajan činilac našeg pratijskog djelovanja.

"Od samog osnivanja Socijaldemokrata žene igraju značajnu ulogu u kreiranju i sprovođenju partijske politike, što dokazuje i činjenica da su žene na našim listama, za sve dosadašnje izbore, bile zastupljene u većem procentu nego što je zakonski propisan minimum, kao i značajan doprinos koji žene daju jačanju partijske infrastrukture”, navela je Koprivica.

Na sjednici je, između ostalog, razgovarano o narednim aktivnostima Foruma žena, a bilo je riječi i o predstojećim lokalnim izborima.

"Takođe, sumirani su rezultati rada na nivou opštinskih odbora i zaključeno da je za nama period mnogobrojnih i uspješnih aktivnosti, koje nam služe kao podsticaj da u narednom periodu nastavimo njihovu realizaciju još intenzivnijom dinamikom", saopšteno je.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović i sekretar OO SD-a Glavnog grada Tihomir Radinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.