Koalicija
Berane

Koalicija "Zdravo Berane": Nastavićemo da vodimo grad i nakon izbora

Iz koalicije "Zdravo Berane" poručuju da će i nakon lokalnih izbora 4. februara nastaviti da vode taj grad.

Odgovarajući na stavove Opštinskog odbora Socijaldemokrata Berana koji su stanje u toj opštini ocijenili katastrofalnim i najavili da će biti važan faktor buduće vlasti u tom gradu iz kolalicije "Zdravo Berane" poručuju da se neće baviti kako su kazali, "neutemeljenim saopštenjima minornih političkih partija kakav je SD", prenosi RTCG.

Ipak, kako su kazali, zbog istine i odgovornog odnosa prema Berancima i Berankama poručuju da "prvo što smo uspjeli jeste da Vas spojimo (DPS, SD i BS), pošto sami nijeste smjeli da igrate vaše igre štelovanih mandata. Ovako vas DPS čašćava da se koliko – toliko spasi svoga kraha".

Iz koalicije "Zdravo Berane" SD nazivaju nepostojećim činiocem i partijom bez odbornika.

"Uzgred, pomenuše svoju pustu želju da, eventualno prigrabe koju fotelju za sebe, kao da građani Berana ne znaju da je isključivi cilj bavljenja politikom SD-a lični interes".

Oni beranskom SD-u poručuju "ne brinite sateliti, nastavite da se šlepate uz DPS, koalicija 'Zdravo Berane' i poslije 4.februara nastavlja da vodi ovaj grad, na zadovoljstvo i u interesu svojih sugrađana".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.