Evo kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći
Bijelo Polje, Foto: Kodex, ilustracija

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći

Za doček Nove godine u Crnoj Gori biće suvo i stabilno vrijeme, kazala je za Portal Analitika dežurna meteorološkinja Zavoda za meteorologiju i seizmologiju Crne Gore, Tanja Mirković.

"I sjutra će biti padavina, ali slabije nego danas. Povremeno će biti kiše, ponegdje i pljuska s grmljavinom. Na sjeveru i dijelom u centralnim i višim planinskim predjelima na jugu, biće snijega i susnježice. Prestanak padavina očekuje se krajem dana", navela je ona, te precizirala da će sjeverni i sjeveroistočni vjetar povremeno biti i pojačan.

Jutarnja temperatura vazduha sjutra će se kretati od -5 do 7 stepeni, a najviša dnevna od -3 do 11 stepeni Celzijusa.

Oba dana vikenda biće slična - promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a na sjeveru će tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama biti magla. Vjetar će promijeniti pravac, na južni.

"Za vikend nas očekuje suvo i stabilno vrijeme, uz promjenljivu oblačnost, tako da neće biti padavina u novogodišnjoj noći. Jutarnja temperatura vazduha biće od -9 do 3 stepena, a najviša dnevna od -5 do 12 stepeni Celzijusa", dodala je Mirković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.