Danas počinje sezona: Uživajte u prvoj turističkoj vožnji na stazama Bjelasice
Foto: Ski centar Kolašin 1450

Sve spremno

Danas počinje sezona: Uživajte u prvoj turističkoj vožnji na stazama Bjelasice

Turistička i skijaška sezona zvanično počinje danas, sedmicu prije kalendarskog početka zime, prvom turističkom vožnjom na stazama Bjelasice.

Da je sve spremno za zvanični početak skijaške i turističke sezone, potvrdila je i direktorica Skicentra Kolašin 1450, Anđela Vuković.

"Uložili smo veliki napor i vodili računa o svakom detalju, da sve bude spremno. Vjerujem da će naši gosti to prepoznati. Tokom ovog prvog skijaškog vikenda, u funkciji će biti 'staza tri' šestosjeda Viline vode i Ski-lift Jezerine", kazala je Vuković Pobjedi.

Jednodnevni ski-pas za odrasle koštaće 15 eura, za djecu 11 eura, a i sve ostale cijene biće na prošlogodišnjem nivou. Skijaški i turistički decembar biće izuzetno zanimljiv na Jezerinama.

Za naredni vikend su planirane promotivne manifestacije, a prije toga, u srijedu će početi i FIS takmičenja na Bjelasici. To je i najbolja potvrda da su kvalitetno pripremljene staze jer je prvi put u decembru Ski-centar Kolašin 1450 dobio organizaciju zvaničnih međunarodnih skijaških takmičenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.