Za nedozvoljeno lijepljenje plakata na stajalištima kazna 1 000 eura

Herceg Novi

Za nedozvoljeno lijepljenje plakata na stajalištima kazna 1 000 eura

Služba komunalne policije kaznila je doo "Savina DSD“ osnivača Duška Roganovića, u okviru koje posluje diskoteka "Rich Baby“ zbog nedozvoljenog lijepljenja plakata na autobuskim stajalištima u Meljinama, Zelenici, na petlji u Igalu i na raskrsnici Jadranske magistrale i Ulice Orjenski bataljon.

Pravnom licu izdata je novčana kazna od 1.000 eura, a direktor Saša Dabović kažnjen je sa 100 eura. 

“Pravnom licu koje se oglušilo o apele da se poštuje komunalni red i očuva uredan izgled stajališta, izdate su kazne u skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima koji propisuje da se novčanom kaznom sankcioniše za prekršaj pravno lice koje "koristi komunalne objekte za isticanje oglasa, reklama i drugog propagandnog materijala“, saopšteno je iz Komunalne policije.

Zalijepljeniplakati2

Podsjećamo da su nedavno očišćena sva autobuska stajališta, a u saradnji sa Agencijom za izgradnju i razvoj grada završen je  Elaborat autobuskih stajališta. Tim Agencije popisao je i slikao sva stajališta, napravio presjek postojećeg stanja i dao predloge kako da se stajališta urede i uniformišu, kao i gdje bi mogla da se oforme nova stajališta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.