Ivana Šebek novo lice Pink M televizije
Ivana Šebek

Programska direktorica

Ivana Šebek novo lice Pink M televizije

Ivana Šebek postala je novo lice Pink M televizije.

Ona je otkaz na Radio Televiziji Crne Gore dala u septembru, i sada će preuzeti obaveze kao programska direktorica preuzeti u novoj TV kući.

"Pink internacional company, pored Srbije i BiH, kao sistem najgledanijih televizija na Balkanu, nastavlja da učvršćuje svoju lidersku poziciju i na teritoriji Crne Gore, gdje je Pink M ubjedljivo najgledanija televizija godinama unazad.Zbog daljeg podizanja kvaliteta programa menadžment kompanije odlučio je da od početka novembra brigu o programu preuzme Ivana Šebek, provjereni profesionalac i omiljeno TV lice crnogorskog gledališta",navodi se u saopštenju predsjednika kompanije i generalnog direktora Željka Mitrovića.

Pored nje, novoformirani Upravni odbor biće pojačan i Nikolom Mirkovićem, izvršnim direktorom Pink M.

Od novembra kreće nova programska šema, najavljuje se u saopštenju, obogaćena novim sadržajima, ali i osvježenim i preuređenim postojećim emisijama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.