Samo pet sastojaka i kosa raste tri puta brže
Ilustracija

Isprobajte čarobni šampon

Samo pet sastojaka i kosa raste tri puta brže

U prosjeku, kosa mjesečno poraste 12 milimetara, a redovnom upotrebom ovog šampona kosa će rasti tri do pet puta brže.

Ključni sastojak je, kao što ste vjerovatno i pretpostavili, ricinusovo ulje koje je bogato ricinoleinskom kisjelinom, ali i omega 6 i 9 kisjelinama, koji zajedno prodiru u vlasi i hrane ih. 

Pored toga, ricinusovo ulje potpomaže cirkulaciju i sprječava pucanje vlasi. 

Potrebno je: 

-3 kašike ricinusovog ulja

-40 ml prirodnog sapuna od maslinovog ulja

-2 kašičice kokosovog mlijeka

-30 ml maslinovog ulja

-15 ml meda

Priprema: 

Sve što treba da uradite jeste da dobro promiješate sve sastojke i prespete u jednu flašu. Koristite kao što biste i običan šampon, a rezultate ćete vidjeti već kroz par nedjelja.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.