Ponuda koja je izazvala veliko interesovanje
Mercedes Benz A45 AMG

51. Međunarodni salon automobila u Beogradu

Ponuda koja je izazvala veliko interesovanje

U fokusu posjetilaca 51. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, koji je za prva tri dana posjetilo više od 60 hiljada ljudi, tradicionalno je i ponuda Mercedesovih-Benz vozila. Počev od nove E-Klase, E-Klase Kupe, jedinstvenog CLA, SL63 AMG, nove GL-Klase, do restilizovane G-Klase i smart fortwo, za kupce su pripremljeni specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa NBG Lizingom.

Beogradski sajam automobila ove godine proslavlja svoj jubilej - 75. godina od osnivanja. Nakon Detroita i Ženeve, ovogodišnji salon, jedan je od 13 zvaničnih sajmova u godišnjem kalendaru Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila (OICA) na kojem se posjetiocima predstavlja više od 400 izlagača.

Nakon pauze od dve godine, auto industrija je pripremila sajamske ponude u saradnji sa lizing kućama, osiguranjima i bankama, te se tokom desetodnevnog trajanja ove manifestacije pravi kupci mogu odlučiti za najatraktivniju ponudu.

Ponuda koja je na sajmu automobila izazvala veliko interesovanje posjetilaca proizišla je iz dugogodišnje partnerske saradnje Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora, kompanije NBG lizing i Globos osiguranja.

NBG Lizing je za sve ljubitelje Mercedesovih vozila, sa posebnim akcentom na novu E-Klasu, predstavio atraktivan proizvod sa nominalnom kamatom od 2,99%, dok se sva ostala vozila iz Mercedes-Benz putničkog programa finansiraju uz nominalnu kamatu od 3,99%.

Finansiranje je predviđeno za period do 60 mjeseci, bez troškova obrade zahtjeva, a kasko osiguranje je obezbijeđeno po izuzetno povoljnim uslovima, bez učešća u šteti, sa mogućnošću plaćanja na rate.

 

(Izvor: Blic)