Tuča u centru Podgorice, uhapšeno 5 osoba (VIDEO)
Foto: Screenshot/You Tube

Sukob nastavljen ispred KCCG

Tuča u centru Podgorice, uhapšeno 5 osoba (VIDEO)

U Centru grada danas je došlo do tuče između više osoba, a zbog tog incidenta, kako je saopšteno iz policije, uhapšeno je pet osoba.

''Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode sve aktere tuče koja se dogodila danas oko 14,30 časova u Njegoševoj ulici u Podgorici. Naime, službenici CB Podgorica su dobili operativnu informaciju da je u Njegoševoj ulici došlo prvo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba više lica. Na lice mjesta se uputila policijska patrola. U međuvremenu jedno od tih lica, G.N. (47) se javilo u Urgentni blok radi ukazivanja ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadiobilo u tuči'', saopšteno je iz policije.

Sukob između ovih lica se, kako dodaju iz policije, djelimično nastavio i u krugu Kliničkog centra.

''Svi akteri događaja su identifikovani i lišeni slobode. U pitanju je pet lica i to D.Z. (24), G.Č. (34) i Đ.Š. (31) koji su kako se sumnja u tuči učestvovali sa jedne strane, i D.G. (43) i pomenuti G.N. koji su u tuči bili na drugoj strani. O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji'', navodi se u saopštenju policije.

U toku su dalje policijske aktivnosti radi utvrđivanja svih činjenica u ovom događaju.

Kako prenose mediji, sukob se desio između redara DF-a i nepoznatih osoba u blizini prostorija Nove srpske demokratije.

Incident se dogodio u Hercegovačkoj ulici, ispred sjedišta Nove srpske demokratije, oko 13:40 sati, nepsredno po završetku konferencije za medije na kojoj su funkcioneri Demokratskog fronta (DF) Budimir Aleksić i Vladislav Bojović govorili o diskriminaciji ćirilice.

Dvojica muškaraca, čiji identitet nije poznat, uputila su se nakon koškanja sa redarima DF-a ka svom vozilu koje je bilo parkirano na uglu Hercegovačke i Njegoševe ulice.

Jedan od njih je iz gepeka "mercedesa" izvadio metalnu palicu, što je izazvalo, kako prenose mediji, bijes obezbjeđenja DF-a koje je krenulo ka njima. Uslijedile su nimalo prijatne scene: psovanje i guranje, palo je i nekoliko udaraca, a incident većih razmjera spriječili su savjesni građani koji su dotrčali iz okolnih kafića i razdvojili sukobljene grupe.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.