Severina objavila spot za pjesmu ''Mrtav bez mene'' (VIDEO)
Foto: Jelena Balić

Premijera

Severina objavila spot za pjesmu ''Mrtav bez mene'' (VIDEO)

Nakon hitova ''Kao'' i ''Otrove'' iz muzičke kuhinje Severine stigao još jedan hit. Pjesma pod nazivom ''Mrtav bez mene'' je 3. singl sa Severeninog predstojećeg albuma koji če, kako je najavila pjevačica izaći u dva dijela.

Danas tačno u podne hrvatska pjevačica objavila je najočekivaniji singl sa novog albuma na svojoj Fejsbuk stranici. 

Tekst za koji Severina kaže da je ''izluđen od ljubavi'' pisala je Marina Tucaković, dok je za muziku bio zadužen Damir Handanović.

''Da li znaš da si mrtav bez mene, živjećeš bez svoje sjene'', samo je jedan od stihova pjesme.

Za spot je bio zadužen Severinin dugogodišnji saradnik, Darko Drinovac, koji je emocije prikazao na pravi način.

Pogledajte spot:

 


 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.