Evo kako je Marković prokomentarisao Trampovo ponašanje
Foto:Screenshot

Evo kako je Marković prokomentarisao Trampovo ponašanje

Crnogorski premijer Duško Marković okarakterisao je situaciju od danas sa Donaldom Trampom, kada ga je američki predsjednik odgurnuo, kao bezazlenu scenu.

Marković je na konferenciji za medije na kraju sastanka šefova država ili vlada zemalja članica NATO-a odgovarajući na pitanje novinara švajcarske televizije kako se osjeća nakon takvog događaja kazao da isto uopšte nije registrovao te da je u pitanju bezazlena situacija koju je, kao i reakcije, tek primijetio na duštvenim mrežama.

"Imao sam danas priliku da lično Trampu zavalim na ukupnoj podršci u integraciji Crne Gore u NATO, na brzoj ratifikaciji Protokola u američkom Senatu i na daljem razvoju bilateralnih odnosa. Ipak, pošto je to novinarima važno da kažem da je sasvim prirodno da američki predsjednik bude u prvom redu", kazao je Marković.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.