Automobil uletio među pješake, jedna žrtva, 23 osobe povrijeđene (FOTO)
Foto: Gettyimages

Na Tajms skveru u Njujorku

Automobil uletio među pješake, jedna žrtva, 23 osobe povrijeđene (FOTO)

Jedna osoba je poginula, a 22 su povrijeđene kada je vozilo pri punoj brzini uletjelo među pješake na Tajms skveru u Njujorku.

Policija Njujorka zatvorila je dio Menhetna, a vozač automobila je uhapšen.

Policija je isključila mogućnost da je u pitanju teroristički akt.

pov1

Zvaničnici policije potvrdili su za Rojters da FBI sarađuje sa njima u istrazi napada na Tajms skveru. 

Predsjednik SAD Donald Tramp obaviješten je o napadu i prati situaciju, saopštio je sekretar za štampu Bijele kuće u objavi na Tviteru. 

pol2

Vozilo koje je uletjelo među pješake je crvena limuzina, a vozač je nakon hapšenja odveden u stanicu, gdje će mu biti testiran nivo alkohola u krvi. 

Američki mediji navode da je vozač 26-godišnji muškarac iz Bronksa u Njujorku.

1615388377591dd50706326986246454v4big

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.