Hod srama: Tri žene skinule i izmlatile ljubavnicu svojih muževa (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Niko nije prišao da joj pomogne

Hod srama: Tri žene skinule i izmlatile ljubavnicu svojih muževa (VIDEO)

Slavni hod srama iz popularne serije Igra prijestola nije ništa prema onome što su tri žene priuštile navodnoj ljubavnici svojih muževa, u jednom manjem mjestu na poluostrvu Krim.

U videu koji je snimio jedan od prolaznika, tri žene bacaju na pod navodnu preljubnicu i mlate je rukama i nogama. Zatim je skidaju, čupaju za kosu i pljuju, a tako poniženu su je i prisilno "prošetale" centrom mjesta.

Navodno je jedna od prevarenih žena bila i trudna, a "ljubavnici" tokom čitavog "hoda srama" niko nije priskočio u pomoć.

Ne zna se je li obračun završio prijavom policiji, ali snimak je vrlo brzo završio na društvenim mrežama gdje je postao pravi hit - i usput izazvao opsežnu raspravu.

Index.hr

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.