Maja Nikolić ne odustaje: Beosong je namješten čim ja sa onakvom pjesmom nisam u finalu
Ko gubi, ima pravo da se ljuti

Ko gubi, ima pravo da se ljuti

Maja Nikolić ne odustaje: Beosong je namješten čim ja sa onakvom pjesmom nisam u finalu

Maja Nikolić nije uspijela da uđe u top pet kompozicija koje su u finalu Beosonga, a vidno nezadovoljna pjevačica je u intervjuu koji je sinoć dala na izlazu iz RTS-ovog studija ispričala da je čitavo takmičenje namješteno i da je pobjednik odavno poznat.

"Svi mi koji smo učesnici već mjesec dana znamo ko je pobjednik. Beosong je namješten i tu nema šta da se priča. Kad ja nisam ušla u prvih pet sa onakvom pjesmom poslije 20 godina karijere onda stvarno ne znam šta da kažem", izjavila je Nikolićeva za "Skandal" u momentima dok se udaljavala od studija iz koga je emitovan "Beosong" sinoć.

Maja je dodala i da je Dušan Svilar njen favorit kao i da se zasluženo našao u finalu, dok joj nije jasno kako su neke anonimne djevojčice, kao što je grupa "Sky's" mogle da se nađu u finalu prije nje.

"Ja njima smetam da budem u finalu, fantastična Maja Odžaklijevska im smeta da bude u finalu. Da ova zemlja ima zakon to bi se sve istražilo i provjerilo jer SMS glasove je vrlo lako namjestiti", zaključuje pjevačica.

(Blic)