Članice Budućnosti Ramusović i Jauković u idealnom timu svijeta
Ema Ramusović

Handball-planet.com

Članice Budućnosti Ramusović i Jauković u idealnom timu svijeta

U tradicionalnom izboru prestižnog rukometnog portala Handball-planet.com članice Budućnosti, Ema Ramusović i Đurđina Jauković, izabrane su u idealni tim svijeta za mlade rukometašice.

Ramusović je izabrana za najboljeg pivota svijeta, dok je Jauković najbolji lijevi bek u izboru novinara iz 11 država i više od 25 hiljada posjetilaca tog sajta, prenosi RTCG.

Jauković je bila u konkurenciji za najbolju rukometašicu svijeta i izbor završila kao drugoplasirana sa 18 glasova, koliko je dobila i Darija Dmitrijeva, srednji bek Lade Toljati.

Za najbolju mladu rukometašicu izabrana je Ana Vjakireva, desno krilo ruske Astrahanočke.

U najužem izboru za idealni tim na svojim pozicijama bile su još dvije rukometašice Budućnosti, golman Ljubica Nenezić na drugom i lijevo krilo Ivona Pavićević na rećem mjestu.

U idealnom timu su još lijevo krilo Ana-Marija Tanasije (Baja Mare, Rumanija), desni bek Luka Sekerceš (FTC, Mađarska) i golman Blanka Biro (VAC, Mađarska).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.