Bojanić:  Dokumentacija o zloupotrebama državnih resursa predata VDT-u, DRI i Agenciji za sprječavanje korupcije
Mladen Bojanić

"Lak i jednostavan posao za institucije"

Bojanić: Dokumentacija o zloupotrebama državnih resursa predata VDT-u, DRI i Agenciji za sprječavanje korupcije

Danas je kompletna dokumentacija o zloupotrebama državnih resursa, kako navodi poslanik Mladen Bojanić, na štetu Direkcije za željeznice Crne Gore, organa Ministarstva saobraćaja i pomorstva, a u korist partije Socijaldemokrata predata Vrhovnom državnom tužilaštvu, Državnoj revizorskoj instituciji i Agenciji za sprječavanje korupcije.

Navedene institucije imaće, dodaje on, lak i jednostavan posao da provjere sve dokaze, pa je za očekivati brzo procesuiranje i sankcionisanje svih odgovornih lica.

Dopispage001

Dopispage002

"U međuvremenu, toplo preporučujem ministru Brajoviću da podnese ostavku i bar malo ublaži neizbježnu političku blamažu", saopštio je Bojanić.

Što se tiče, kako navodi Bojanić, očajničkih napada Socijaldemokrata o navodnoj ucjeni u vezi izbora predsjednika Skupštine, ističe da su to budalaštine i ćorak, kako bi, dodaje, rekao njihov zajednički šef, Milo Đukanović. 

IzvodiizDtrezorapage001

IzvodiizDtrezorapage002

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.