4 najopasnije poze u seksu
Ilustracija

Izbjegavajte ih

4 najopasnije poze u seksu

Ukoliko želite da uživate u seksu sa voljenom osobom, izbjegavajte sljedeće seksi poze.

1. SEKS U KUHINJI

Vaša partnerka sjedi na kuhinjskom stolu ili radnoj površini, a vi stojite na prstima ispred nje. Budite veoma oprezni, jer usljed male nepažnje, možete da se povrijedite.

2. MISIONARSKA POZA U STOJEĆEM POLOŽAJU

Možda vam je misionarska poza omiljena, ali ukoliko isprobavate njenu akrobatsku varijantu u stojećem položaju dok držite partnerku, naginjete se unazad i savijanjem koljena mijenjate pravac kretanja, rizikujete da izgubite ravnotežu i padnete.

3. VARIJANTA KAUBOJKE

Ova varijanta kaubojke podrazumijeva da se žena savija unazad umjesto unaprijed i time rizikuje da povrijedi muškarca, dovede do povrede penisa.

4. SEKS NA PILATES LOPTI

Ako želite da začinite svoj seksualni život, možda vam se seks na lopti za vježbanje učini pravim izborom, ali morate da budete oprezni. U ovoj pozi je moguće da dođe do povrede penisa što će onemogućiti seksualni odnos. 

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.