Ovo su 4 idealne poze za najduži seks
Ilustracija

Muškarci se izjasnili

Ovo su 4 idealne poze za najduži seks

U anketi sprovedenoj na uzorku od 1.500 muškaraca i žena postavljeno je pitanje - koja poza u seksu traje najduže ili pak najkraće, a da pritom pružaju najjači užitak za oba partnera.

Svima onima koji uživaju u laganom i opuštenom vođenju ljubavi ili pak strastvenom i brzinskom seksu sigurno će dobro doći ovi rezultati istraživanja. 

Naime, u anketi sprovedenoj na uzorku od 1.500 muškaraca i žena postavljeno je pitanje - koja poza u seksu traje najduže ili pak najkraće, a da pritom pružaju najjači užitak za oba partnera. 

Iako su odgovori bili različiti, neki su se itekako ponavljali te ostvarili zanimljivi procenat. 

- 55 odsto žena i muškaraca priznalo je da tokom poze jahačice (kada je žena gore) imaju najduži seks. 

- 30 odsto žena i muškaraca izjavilo je da im je seks najduži tokom misionarske poze. 

- 25 odsto žena i muškaraca izabralo je seks sa strane (tj. sa boka) kao najduži. 

- 17 odsto žena i muškaraca izdvojilo je doggy style pozu u seksu. 

Muškarci koji imaju problema s prevremenom ejakulacijom objasnili su da, dok je partnerka na njima mogu da izdrže najduže, dok tokom doggy style poze postaju prava "tempirana bomba".

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.