11 stvari koje pravi ljubavnici rade drugačije od vas
Foto: Shutterstock

Pružite joj nezaboravno zadovoljstvo među čaršavima

11 stvari koje pravi ljubavnici rade drugačije od vas

Predstavljamo vam 11 stvari koje dokazuju da ste vi odlični u krevetu:

1. NIKADA NE OSUĐUJU

"Bilo da ste upravo čuli fantaziju svoje partnerke ili ste upravo shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera", kaže seksualni terapeut Ian Kerner. On savjetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje tijelo- odnosno šta vas privlači kod partnerke (i obrnuto). Možda ćete okriti neke veoma interesantne stvari koje će unaprijediti vaš seksualni odnos, piše Cosmopolitan.

2. INOVATIVNI SU

Mi vidimo ruke na kauču, dok vi vidite odličan oslonac za doggy pozu. Ili mi vidimo brushalter, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igrice u krevetu.

"Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu da začine seks je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu", kaže seksualni terapeut Pejper Švarc, autor knjige "Iznenađujuća tajna srećnih parova".

3. UMIJU DA SE NASMIJU SEBI

Neko ko je odličan u krevetu može da vidi zabavu i humor u svako situaciji, zato što bi seks trebalo da podrazumijeva dobro ispunjeno vrijeme. Kako seksualni ekspert Logan Levkof kaže: "Možda se ne možete sjetiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali sjetićete se momenta kada ste pali sa ivice kreveta, neprijatnih zvukova ili lošeg položaja, ali ako možete da se nasmijate tim malim neprijatnostima, to znači da ste veoooma dobri u krevetu."

4. STAVLJAJU TUĐE POTREBE IZNAD SVOJIH

Razvijeni osjećaj saosjećanja u krevetu može da vaš seksualni odnos podigne na viši nivo. Ne predlažemo da se uvijek fokusirate na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš orgazam je takođe bitan) ali sjajna stvar može da bude ako se posvetite zadovoljenju samo partnerke, s vremena na vrijeme. Možda je jutro omiljeni period dana kada vaša partnerka voli da ima seks ili najviše voli pozu otpozadi? Ispunite joj želju i tretirajte je onako kako biste voljeli da i ona vas tretira.

5. ŽELE DA EKSPERIMENTIŠU

"Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo da probate", kaže Švarc. Ne morate da isprobate neke vratolomije, ali trebalo bi da se fokusirate na zabavne stvari. U slučaju da vaša partnerka želi da imate trojku, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći "ne". Ali kada je riječ o novim trikovima, načinima i tehnikama, savjetujemo vas da uvijek budete raspoloženi za praktikovanje.

6. VOLE SOLO SEKS

Neko ko voli svoje tijelo i zna šta čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Kada budete dobro upoznali svoje tijelo i erogene zone, moći ćete to da prenesete i na sam seksualni odnos.

7. SAMOUVJERENI SU

Samopouzdanje je najseksi stvar kojom možete da privučete svaku djevojku.

8. ZNAJU DA POKAŽU DA UŽIVAJU

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što svi obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da uživate u seksu.

9. SPONTANI SU

Pravog ljubavnika određuje spontanost i prirodno praćenje svojih seksualnih želja.

10. IMAJU VITKO TIJELO

Istraživači su dokazali da je dobra figura i aktivnost veliki afrodizijak za žene, koji se odražava na same aktivnosti u krevetu. Na primjer, vježbe povećavaju moć fokusiranja i pažnje, prijaju libidu i poboljšavaju samu izdržljivost, a pomažu i u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

11. MOŽETE DA SE NASMIJETE SEBI

Neko ko je odličan u krevetu može da vidi zabavu i humor u svako situaciji, zato što bi seks trebao da podrazumIJeva dobro ispunjeno vrijeme. Kako seksualni ekspert Logan Levkof kaže: "Možda se ne možete sjetiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali sjetićete se momenta kada ste pali sa ivice kreveta, neprijatnih zvukova, ili lošeg položaja-ali ako možete da se nasmijate tim malim neprijatnostima, to znači da ste veoooma dobri u krevetu."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.