Ovako izgledaju ženske pripreme za prvi seks
Ilustracija

Ništa se ne prepušta slučaju

Ovako izgledaju ženske pripreme za prvi seks

Žene se uvijek uljepšavaju za nešto. Znate li koliko im je potrebno za prvi seks?

Istraživanje je sproveo brend donjeg veša "Bluebella" na nešto više od 1.000 žena, a rezultati su pokazali kako se žene u prosjeku spremaju 6 sati.

To vrijeme prije svega odlazi na depilaciju, koja je najvažniji tretman, piling, te odabir seksi donjeg rublja. Čak dvije trećine ispitanica otkrilo je kako prije prvog seksa uloži u savršeno donje rublje, a neke idu u ekstreme, poput odlaska frizeru ili kupovanja nove posteljine.

32 posto koristi solarijum, kako bi izgledale što bolje, a 37 posto njih otkrilo je kako nikad ne bi nosile iste gaćice, koje su nosile s bivšim partnerom.

"Prvi seks za žene je jako važan i one ne žele da im nešto uništi veče, pa osim što paze na sebe, paze i na svog partnera, kao npr. da ne popije previše alkohola", prenosi Daily Mail.

"Većina muškaraca možda neće primijetiti sve novosti na ženi, ali one će se zbog toga osjećati bolje i samopouzdanije."

Donosimo listu 10 najvažnijih ženskih priprema za seks:

1. Depilacija

2. Piling lica

3. Solarijum

4. Kupovina donjeg rublja

5. Manikir i pedikir

6. Frizer

7. Izbjegavanje ugljenih hidata (kako bi im stomak ostao ravan)

8. Kupovina nove haljine

9. Kupovina nove posteljine

10. Praćenje koliko pije partner

Šta kažete na rezultate?

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.