Ako radite ove stvari nakon seksa imaćete savršenu vezu
Ilustracija

Evo u čemu je tajna

Ako radite ove stvari nakon seksa imaćete savršenu vezu

Otkrijte u čemu je tajna i koje stvari bi trebalo da radite nakon seksa da bi vam veza došla do savršenstva.

Nekima možda djeluje kao sitnica, ali puno znači. 

Nakon seksa bi svakako trebalo da imate fizički kontakt sa partnerom, jer to može dodatno da pomogne vašoj vezi. Na taj način ćete se emocionalno i fizički opustiti. 

Najbitnije je da nakon svakog vođenja ljubavi, odvojite dovoljno vremena na maženja. Ponekad to može da dovede do ponovnog seksualng čina, ali to neće predstavljati nikakav probem. Nakon odnosa mazite se barem 15 minuta. 

Sve ovo će vam pomoći da se povežete sa partnerom i budete što opušteniji. Vaša veza će ovim postupcima mnogo napredovati, a takođe ćete ostvariti i veću bliskost. 

Dakle, koliko god da vam se nakon seksa spava, tušira ili imate drugih obaveza, ipak odvojte malo vremena da se mazite sa partnerom.

Srbijadanas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.