9 stvari koje ona želi da radite njenom klitorisu
Foto: Shutterstock

Iznenadite je novim pokretima

9 stvari koje ona želi da radite njenom klitorisu

Iznenadite je večeras nekim od ovih pokreta i uživajte u obostranom i neslućenom zadovoljstvu...

Čak 75 procenata žena mogu da dostignu orgazam samo uz neku vrstu klitorisne stimulacije, pa je jednostavno nemoguće da ovom dijelu tijelu posvetite previše pažnje.

Za stimulaciju klitorisa nisu bitne samo usne, već i jezik, zubi, ruke, kao i seksi pomagala.

1. SISAJTE I GRICKAJTE

Ako želite da je uzbudite i probudite sva čula, koristite usne i jezik da zapravo sisate i njen klitoris. Na ovaj način ćete povećati cirkulaciju u tijelu i izazvati još veće uzbuđenje.

2. KORISTITE DESNI I ZUBE

Dok sjedi na vašem licu, a vi joj pružate oralni seks, iskoristite priliku i pritisnite vrh vaših zuba i desni na područje iznad klitorisa.

3. AZBUKA

Metoda "Azbuke" je metoda klitorisne stimulacije. Možete da počnete da "ispisujete" azbuku jezikom na platnu njene cijele vulve, nasuprot vrha njenog klitorisa i vidjećete da će stenjati od zadovoljstva.

4. FARBAJTE OGRADU

Zabavno je da ispuštate topao vazduh preko njenog klitorisa kako biste je uzbudili, a onda prelazite jezikom preko klitorisa gore dolje. Zamislite da farbate ogradu od vrha ka dolje.

5. SVIRAJTE HARMONIKU

Kada bude na korak do vrhunca, dodajte malo oralne vibracije njenom doživaljju. "Postavite usne u obliku slova O i stavite klitoris u usta. Onda pravite zujeće zvukove kao da joj sisate klitoris ili svirate usnu harmoniku, što će njoj stvoriti tople, vlažne vibracije."

6. STIMULACIJA VIBRATOROM

"Uključivanje vibratora u klitorisnu stimulaciju imaće samo benefita po vas oboje, jer možete da se fokusirate i na svoje zadovoljstvo tokom odnosa, a ona može da se stimuliše vibratorom", kaže dr Minc.

7. POZABAVITE SE USMINAMA

"Dodirivanje i sisanje njenih usmina može da utiče i na stimulaciju klitorisa i stvarno je djelotvorno za sve žene koje imaju preosjetljive klitorise", kaže Lori Minc, autor knjige A tired woman' guide to passionate sex.

8. MASAŽA PENISOM

Iskoristite svoj penis u erekciji kao ljudski dildo koji će vam pomoći da stimulišete njen klitoris.

9. VODOPAD

Ovog puta ne mislimo na žensku ejakulaciju, već na to da voda može da igra jednu od važnijih uloga kod stimulisanja klitorisa.

" Kada budete koristili tuš, pustite da voda prelazi preko njenog tijela i između nogu, dopuštajući da joj pada direktno na klitors ", kaže dr Kadel.

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.