Pogledajte ko je bio na Severininom vjenčanju (FOTO)
Foto:Instagram

Pogledajte ko je bio na Severininom vjenčanju (FOTO)

Juče su u Beogradu građanski brak sklopili hrvatska pop pjevačica Severina Vučković (43) i Igor Kojić (28), sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Crkveno vjenčanje obavili su još 25. septembra u Crkvi Pohođenja blažene djevice Marije Svetoj Elizabeti, u Istri.

Umjesto u nekoj "mečki" ili "poršeu", mladenci su se iz porodične kuće Kojića na Bežanijskoj kosi do hotela dovezli u bijelom "stojadinu", odnosno "zastavi 101", koji je bio okićen kao u Kustinom filmu.

Među gostima su bili poznati iz svijeta muzike, mode, sporta,politike...

Mada se pretpostavljalo da će se svi gosti latiti mikrofona, na Severininom srpskom vjenčanju za muziku su bili zaduženi "Magla bend" i di-džej, dok je Petar Grašo otpevao numeru za prvi ples, oko 19.30, kada je obavljeno građansko vjenčanje, na kojem je nevjesta u bijeloj venčanici odlučila da uzme mladoženjino prezime Kojić, prenose Novosti.

U fotograleriji, koju je objavio jutarnji.hr pogeldajte ko je sve bio na vjenčanju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.