Uz pomoć ovih savjeta, riješite se celulita zauvijek!
Ilustracija

Vječiti "neprijatelj" žena

Uz pomoć ovih savjeta, riješite se celulita zauvijek!

Celulit je "vječiti" neprijatelj većine žena. Najbolji period da se upustite u "borbu" sa njim, upravo je jesen.

Ovih pet navika, napraviće ogromnu razliku:

Četka za tijelo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za tijelo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte butine i to u smjeru od koljena prema stomaku i već za nekoliko nedjelja uživajte u ljepšem pogledu na vašu guzu i noge.

Anticelulit preparati

Naravno, nijedan gel, ulje ili krema ne može do kraja da ukloni “paklenu pomorandžu” s vaših bokova, može da smanji vidljivost neravnina. Svakodnevno korišćenje makar i onih najjeftinijih preparata donosi više pozitivnih efekata: zaglađen izgled butina, njegovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodite pri svakom nanošenju, piše index.hr.

Zeleni ili biljni čajevi

Voda će svakako doprinijeti vašoj borbi protiv celulita, ali ako svakog dana popijete litar toplog ili rashlađenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Ovaj napitak izbaciće toksine iz vašeg organizma, a osim boljeg varenja, ljepše ćete izgledati u bikiniju.

Borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne sudove, pa ih jedite barem nekoliko puta nedeljno, umjesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat će vas oduševiti.

Vježbe za butine i guzu

Svaki dan odvojite desetak minuta koje ćete posvetiti izvođenju vježbi za butine i guzu. Pravilnim izvođenjem vježbi, salo sa kritičnih područja brzo će se otopiti, a s njime će se povući i celulit.

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.