Čelzi naredne 4 godine kandidat za osvajanje LŠ
Žoze Murinjo

Murinjo samouvjeren

Čelzi naredne 4 godine kandidat za osvajanje LŠ

Trener Čelzija Žose Murinjo je izjavio za britanske medije da, dok on predvodi klub Čelzi će svake godine biti među kandidatima za osvajanje Lige šampiona.

Portugalski stručnjak je izjavio da će Čelzi biti kandidat za osvajanje Lige šampiona naredne četiri godine.

Inače, Čelzi je zadnji put 2012. godine osvojio titulu LŠ.

Murinjo, koji je nedavno obnovio ugovor sa klubom, vjeruje da će Čelzi i ove godine biti jedan od kandidata za titulu u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

"Ne mogu vam obećati, ali mogu kazati da dok je Čelzi jedan od najboljih timova u Engleskoj, uprkos tome što je za engleske klubove vrlo teško takmičiti se u Evropi, svaki engleski tim koji se nađe među prva četiri će biti kandidat za osvajanje Lige šampiona", rekao je Mourinjo.

Naglasio je da Čelzi trenutno ima vrlo dobar tim koji će ove godine biti jedan od najvećih kandidata.

"Ove sezone mi ćemo biti među kandidatima", rekao je samouvjereno Portugalac.

Na kraju je naglasio da će Čelzi pod njegovim vodstvom svake godine biti u samom vrhu evropskog fudbala.

"Recimo da ja ostanem četiri godine u klubu. Bićemo onda kandidati za osvajanje Lige šampiona te četiri godine. Vidjećemo hoće li se to desiti ili ipak ne", kazao je Mourinjo, prenosi Anadolija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.